Hasta yataðý ve karyolasý imalat sektöründe elektrikli hasta karyolasý imalatý yapýyoruz


Hasta Yatağı Çeşitleri

Hasta yatakları son yılların en çok tercih edilen medikal ürünleridir. Birçok özelliklere sahip olan hasta yatakları çeşitleri bu sebeple firmalar tarafından da talep görüyor. Geniş kullanım alanına sahip olan hasta yatağı türleri rahat kullanıma sahiptir. Bu sayede genellikle teknik hizmetler alınmasına gerek duyulmuyor. Türkiye genelinden tercih edilen bu kaliteli medikal ürünler aynı zamanda oldukça uzun ömürlüdür. Uygun şartlarda kullanıldığında uzun yıllar boyunca kalitesini koruyabiliyor. Hasta yatakları motorlu ve motorsuz olarak toplamda 2 ana gruba ayrılıyor. Motorsuz hasta yatağı daha düşük oranda tercih ediliyor. Motorlu hasta yatağı ise başta sağlık kurumları olmak üzere pekçok farklı alanlarda tercih ediliyor.

Hasta Yatakları Nedir?

Hasta yatakları, medikal anlamda hizmet sunan motorlu ve motorsuz özelliğe sahip olan, pratik kullanımlı, uzun ömürlü, tüm hastalara hitap eden kullanışlı ve yaşam kalitesini arttırıcı yatak modelleridir. Hasta yatakları bireylerin iyileşme sürecinde oldukça önemli bir etkiye sahiptir. Tedavi sürecinin sağlıklı geçmesi, hastanın kusursuz bir şekilde tedavi görmesi açısından hasta yatakları tercih edilen ürünler listesinde bulunuyor. Hastanın sağlık kuruluşundan tedavi süreci boyunca en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri hasta yatağıdır. Bunun haricinde sağlık kuruluşu tedavisi sonlandırıldığında ise ev ortamında da en fazla ihtiyaç duyduğu ürünlerin başında hasta yatağı yer alıyor. Bu bakımdan hasta yatakları tedavi döneminin olmazsa olmazları listesinde bulunuyor.j

Hasta Yatakları Kimler Satın Alabilir?

Kaliteli hasta yatağı çeşitleri ağır yatalak hastalar tarafından tercih edildiği gibi geçici hastalanan bireyler için de tercih edilebilir. Bununla birlikte yüksek tansiyon, diyabet, yüksek kolesterol, Alzheimer, obezite gibi çeşitli sağlık sorunlarına sahip olan bireyler için de hasta yatağı satın alabiliyor. Hasta yatakları kolay kullanımlı olması sayesinde kurulumu ise birkaç dakikada tamamlanabiliyor. Bunun haricinde hasta yatakları fiziksel engelli, zihinsel engelli olan bireyler için de satın alınabilir. Hasta yatakları ayrıca geçmiş yıllarda göre bugün daha uygun fiyat tarifesinden satışa sunuluyor. Bu sayede ekonomik bütçenizi zorlamanız söz konusu olmuyor. Avantajlı medikal ürünlerden olan hasta yatağı kaliteli medikal firmasından satın alınabiliyor.


Hasta Yatakları Avantajları Nelerdir?

Hasta karyolası olarak da tanımlanan hasta yatakları çeşitleri birçok avantajları bulunuyor. Bu sebeple de medikal uzmanlar tarafından da öneriliyor. Bu kaliteli yataklar hem hasta açısından ve hem de hasta refakatçisi açısından büyük kolaylıklar sunuyor. Hastanın kolayca hareket etmesini sağlıyor. Bununla birlikte hasta refakatçısının ise hasta ile temas etmeye gerek duymadan uzaktan kumanda ile yatağa müdahale edebilmesini sağlıyor. Hasta yatakları pekçok medikal ürünlere oranla daha uzun ömürlüdür. Özellikle sıfır ve garanti belgesinden satın alındığında uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabilir. Bununla birlikte bu ürünler ekonomik bir yapıya sahiptir. Bu sayede transfer işlemi oldukça kolaydır. Kumandalı hasta karyolası kullanıldığı alan ile kusursuz bir uyum sağlar. Ortama farklı bir hava katar. Bu sayede hasta moralinin yüksek olmasına destek olur. Bununla birlikte 200 ila 300 kilograma kadar hasta vücut ağırlığına hitap ediyor. Bu sayede aşırı kilolu hastalar tarafından da tercih ediliyor.

Hasta Yatakları Kiralanabilir mi?



Hasta yatakları tercihe göre haftalık, aylık veya yıllık olarak kiralanabilir. Fakat daha avantajlı olması sebebiyle mümkünse hasta yataklarının doğrudan satın alınması tavsiye edilir. Ürün profesyonel medikal yataklar satan firmalardan belirli bir süreç zarfında kiralanabiliyor. Kiralama hizmeti sonrasında veya tercihe göre kiralama hizmeti öncesinde hizmet bedeli nakit veya kredi kartından ödenebiliyor. Elektrikli hasta yatağı kiralama hizmeti özellikle trafik kazaları, hiper tansiyon, diyabet, yaralanma gibi geçici durumlarda tercih edilebiliyor.

Hasta Yatakları Satın Alınırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hasta yatakları satın alınmasında dikkat edilmesi gereken hususlar bulunuyor. İnternet dünyasından hasta karyolası satın alınmadan önce firmanın kaliteli ve garantili hizmetler sunup sunmadığı araştırılması tavsiye edilir. Firmanın hasta karyolası hakkında geniş düzeyde referanslar sunup sunmadığına dikkat edilmesi önerilir. İnternet dünyasında çok sayıda kalitesiz medikal firmaları yer alıyor. Dolaysıyla garantili medikal yataklar satın alınmak istendiğinde alanında profesyonel olan firmalar tercih edilmesi gerekiyor. Ekonomik bütçenin uygun olmaması durumunda hasta karyolası kiralanabilir.

Hasta Yatakları Nasıl Satın Alınabilir?

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte hasta yatakları ev konforunda online olarak da satın alabiliyor. Firmanın kurumsal sitesi ziyaret edilerek hasta yatağı kataloğundan ihtiyaç duyulan hasta karyolası sipariş verilebilir. Bununla birlikte pekçok kaliteli medikal firmaları tarafından 7/24 Whatsapp destek hattından da hasta yatağı satışı gerçekleştiriliyor. Bu sayede tercihe göre Whatsapp hattından hasta yatakları çeşitleri sipariş verilebilir.
Formun Üstü
Formun Altı


Comments

Popular posts from this blog

New Zealand Eta Visa

Traveling to Dubai, Don't Forget to Do These Things

Learn quran online | get 2 free trial online Quran classes with native Arabic tutors